Muziek @ Maassluis

Tarieven 2021/2022

Hieronder vind je alle cursustarieven exclusief BTW. Als je later in het jaar start met de cursus wordt het bedrag aangepast op basis van de dan nog beschikbare lesweken. Het doen van een aanmelding is vrijblijvend. Pas nadat je met de docent tot lesafspraken bent gekomen is er sprake van plaatsing en ontvang je een factuur voor de cursus, Als je het bedrag in een keer betaald ontvang je €15,- korting.
Vanaf een factuurbedrag van € 140,00 is het mogelijk om in maandelijkse termijnen van gelijke bedragen te betalen via automatische incasso. Zie hiervoor onze voorwaarden.

  • Vanaf 21 jaar zijn we wettelijk verplicht om 21% BTW in rekening te brengen.
  • Bij lidmaatschap van een van de drie Maassluise muziekverenigingen, ontvang je 25% korting op het cursusgeld.
  • Voor financiële ondersteuning zijn wij aangesloten bij het Jeugdfonds en het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Klik hier voor meer informatie.

De kennismakingscursus bestaat uit 4 individuele lessen van 20 minuten. Als het mogelijk is om de lessen te volgen samen met een geschikte duo leerling dan bestaat de cursus uit 8 lessen van 20 minuten. Meer informatie

Jaarcursus B bestaat bij een volledig cursusjaar uit 18 individuele lessen van 30 minuten. Meer informatie

Jaarcursus C bestaat bij een volledig cursusjaar uit 36 wekelijkse individuele lessen van twintig minuten. Meer informatie

Jaarcursus D bestaat bij een volledig cursusjaar uit 36 wekelijkse individuele lessen van een half uur. Meer informatie

Speel je graag gitaar, basgitaar, keyboard of piano of zing je graag popliedjes? Dan kun je je aanmelden voor bandcoaching!
Meer informatie

Voor als je geen les meer volgt, maar je met behulp van een korte opfriscursus hulp wilt krijgen bij het instuderen van een moeilijk stuk of je muzikale ontwikkeling weer een zetje wilt geven. Klik hier voor meer informatie.

Vind je het leuk om met een groep muziek te maken en zit je in groep 5 t/m 8 van de basisschool? Dan is het kinderkoor van Muziek@Maassluis vast wat voor jou! Klik hier voor meer informatie.

Samen met je kindje ontdek je de wondere wereld van de muziek! Klik hier voor meer informatie.

Voor kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool. Klik hier voor meer informatie.

Voor kinderen die zitten in groep 3 en 4 van de basisschool Meer informatie

Houd jij ook zo van de ukelele? Voor kinderen uit groep 5 en 6 hebben we een leuke cursus van 5 lessen! Klik hier voor meer informatie.

Houd jij ook zo van de ukelele? Voor kinderen uit groep 7 en 8 hebben we een leuke cursus van 5 lessen!
Klik hier voor meer informatie.

Ook voor volwassenen hebben we een leuke ukelele cursus. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor meer informatie

In vier workshops van een uur geeft DJ Robin van Putten de beste tips om muziek te maken als een echte dj!
Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden voor 1 september 2021. Voor muzikanten van alle leeftijden met minimaal drie jaar speelervaring. Klik hier voor meer informatie

Instrument huren?

Bij Muziek@Maassluis kun je voor € 15,00 per maand de meest gangbare muziekinstrumenten huren. Zelf een instrument kopen is dus niet direct nodig. Handig voor beginnende muzikanten!