Tarieven 2023/2024

-> Op deze pagina vind je alle cursustarieven exclusief BTW.

Een cursusjaar loopt gelijk met het schooljaar en bestaat uit 36 lessen. Als je later in het jaar start met de cursus wordt het bedrag aangepast op basis van de dan nog beschikbare lesweken.
Het doen van een aanmelding is vrijblijvend. Pas nadat je met de docent tot lesafspraken bent gekomen is er sprake van plaatsing en ontvang je een factuur voor de cursus, Als je het bedrag in een keer betaalt ontvang je € 17,50 korting.
Vanaf een factuurbedrag van € 150,00 is het mogelijk om in maandelijkse termijnen van gelijke bedragen te betalen via automatische incasso. Zie hiervoor onze voorwaarden.

  • Vanaf 21 jaar zijn we wettelijk verplicht om 21% BTW in rekening te brengen.
  • Als je jonger bent dan 21 jaar en lid bent van een van de Maassluise muziekverenigingen ontvang je 25% korting op het cursusgeld.
  • Voor financiële ondersteuning zijn wij aangesloten bij het Jeugdfonds en het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Klik hier voor meer informatie.

De kennismakingscursus bestaat uit 3 individuele lessen van 30 minuten.  Meer informatie

Jaarcursus B bestaat bij een volledig cursusjaar uit 18 individuele lessen van 30 minuten. Meer informatie

Jaarcursus C bestaat bij een volledig cursusjaar uit 36 wekelijkse individuele lessen van twintig minuten. Meer informatie

Jaarcursus D bestaat bij een volledig cursusjaar uit 36 wekelijkse individuele lessen van een half uur. Meer informatie

Jaarcursus E bestaat bij een volledig cursusjaar uit 36 wekelijkse individuele lessen van 40 minuten. Meer informatie

Voor als je geen les meer volgt, maar je met behulp van een korte opfriscursus hulp wilt krijgen bij het instuderen van een moeilijk stuk of je muzikale ontwikkeling weer een zetje wilt geven. Klik hier voor meer informatie.

Het leerlingenorkest is de plaats voor onze leerlingen om te ontdekken hoe leuk het is om samen muziek te maken. Er is minimaal 2 jaar speelervaring op het betreffende instrument vereist. Klik hier voor meer informatie.

Speel je graag gitaar, basgitaar, keyboard of piano of zing je graag popliedjes? Dan kun je je aanmelden voor bandcoaching!
Meer informatie

Naar het landelijk en zelfs internationaal bekende voorbeeld van de Josti-band heeft ook Muziek@Maassluis nu een super vrolijk G-orkest op de maandagavond speciaal voor mensen met een beperking. Klik hier voor meer informatie.

Samen met je kindje ontdek je de wondere wereld van de muziek! Klik hier voor meer informatie.

Voor kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool. Klik hier voor meer informatie.

Voor kinderen die zitten in groep 3 en 4 van de basisschool Meer informatie

Instrument huren?

Bij Muziek@Maassluis kun je voor € 15,00 per maand de meest gangbare muziekinstrumenten huren. Zelf een instrument kopen is dus niet direct nodig. Handig voor beginnende muzikanten!