Vorige
Volgende

het leerorkest

Het leerorkest is de plek bij Muziek@Maassluis waar je echt kunt ontdekken hoe magisch het is om samen muziek te maken. Het motiveert enorm en je muziek wordt er beter van en het is nog gezellig ook! Dat wil je toch niet missen?

Bij het leerorkest doe je ervaring op in samenspel. En het helpt je om thuis te blijven oefenen, zodat je met elkaar mooie muziek kunt maken. Wat je leert kan direct worden toegepast tijdens de repetities. En natuurlijk worden er ook optredens georganiseerd. Het opdoen van ervaring in samenspel kan een voorbereiding zijn op lidmaatschap van een muziekvereninging.

In het orkest is plaats voor de traditionele orkestinstrumenten – de blaas-, strijk- en slagwerkinstrumenten, maar ook voor toetsenisten en spelers van tokkelinstrumenten zoals harp en gitaar. Iedereen is van harte welkom, wel wordt 2 jaar muziekles gevraagd op het betreffende instrument. Kom gewoon eens langs tijdens een repetitie om kennis te maken. Wil je vervolgens echt mee gaan repeteren en meedoen met de optredens van het leerorkest dan meld je je aan via de website.

Het orkest staat onder de muzikale leiding van Richard Vrijhoef. Hij heeft als uitvoerend musicus en als dirigent een ruime orkestervaring.

Praktische informatie:

Kosten voor deelname :
€55,- voor leerlingen van Muziek@Maassluis (€239,- als je geen les bij ons volgt)
Data:
Elke dinsdag van 17.00-18.00 uur m.u.v. de schoolvakanties.
Locatie: 
Theater Koningshof, Uiverlaan 20, Maassluis