De talentklas

Muziek@Maassluis heeft een eigen Talentklas. De Talentklas is speciaal voor leerlingen die extra talent en motivatie aan de dag leggen. Zij krijgen wekelijks 20 minuten extra les, zonder  extra kosten. Daarvoor verwachten wij natuurlijk wel dat ze goed blijven studeren en dat ze een aantal malen optreden tijdens evenementen in de stad die door Muziek@Maassluis (mede) worden georganiseerd.

Voor wie?
Je speelt of zingt graag en bent uiteraard muzikaal. Je bent gedreven en besteedt veel tijd aan muziek maken. Dat is voor ons belangrijker dan je niveau. Je speelt graag voor andere mensen en houdt ervan om samen met anderen muziek te maken. Het maakt niet uit of je klassiek of pop speelt: alle instrumenten en alle genres zijn welkom.

De Talentklas is voor leerlingen tot 21 jaar. Er is geen minimum leeftijd aan deelname, wel moet je al minimaal 2 jaar les hebben gehad bij Muziek@Maassluis.

Aanmelden
De docenten melden jaarlijks leerlingen aan. Daarna kun je auditie doen. Daarbij speel je een een stuk voor docenten en de directeur van de muziekschool. Zij bepalen of je wordt toegelaten. De audities zijn eens per seizoen in juni of juli

Met dank aan:

De talentklas is mede mogelijk gemaakt door de Govert van Wijnstichting uit Maassluis. Zij hebben toegezegd de Talentklas de komende drie jaar te willen ondersteunen. We zijn heel blij en dankbaar met hun financiële ondersteuning.