leerlingenorkest

Het leerlingenorkest is de plaats voor leerlingen om te ontdekken hoe leuk het is om samen muziek te maken. Er wordt ervaring opgedaan in samenspel wat een voorbereiding kan zijn op lidmaatschap van een muziekvereniging. Daarnaast  is het ook een stimulans voor de individuele muziekstudie. Wat je leert kan direct worden toegepast tijdens de repetities. En er worden er ook optredens georganiseerd!

We starten halverwege dit schooljaar. Er zullen 14 repetities zijn van een uur en één of twee uitvoeringen, die in juni zullen plaatsvinden. De eerste repetitie vindt plaats op woensdag 9 maart a.s.

In het orkest is niet alleen plaats voor de traditionele orkestinstrumenten – de blaas-, strijk- en slagwerkinstrumenten – , maar ook voor toetsenisten en spelers van tokkelinstrumenten zoals harp en gitaar.

Praktische informatie:

Kosten voor deelname :          €79,00 (ex. BTW). Vanaf 21 jaar is het €95,59
Voorwaarde voor deelname:  Tenminste één volledig jaar muziekles op het betreffende instrument.
Data:                                            Vanaf 9 maart op woensdagavond van 17.30-18.30 uur o.l.v. Richard Vrijhoef.
Locatie:                                       Theater Koningshof, Uiverlaan 20, Maassluis
Aanmelden:                               Aanmelden kan via onderstaand formulier.

aanmelden leerlingenorkest

Bij het verzenden van onderstaand formulier verklaart u kennisgenomen te hebben van de algemene voorwaarden van Stichting Muziek@Maassluis.