PAGINA NIET GEVONDEN

De pagina die je probeert te bezoeken, bestaat niet (meer). Gebruik bovenstaand menu om de informatie te vinden die u zoekt.

Kunt u het niet vinden? Neem gerust contact met ons op!

leerling In de schijnwerpers

‘Met oefening en een goede leraar kun je alles leren spelen’

Olivier

Ole Nuijten

Ik heb altijd al een instrument willen bespelen en ben op mijn achtste begonnen met proeflessen gitaar samen met een vriendje. Ik vond het heel leuk, maar ben er toen niet mee doorgegaan. Drie jaar later ging mijn zusje op pianoles en ben ik vol motivatie weer begonnen met gitaar. Ik wilde niet achterblijven in dit muzikale gezin! Op dit moment heb ik twee jaar gitaarles van meester Maxim en met hem is het elke week een feestje. 

agenda

Hieronder vindt u onze aanstaande evenementen

Evenementen

Hieronder vindt u onze aanstaande evenementen

Instrument huren?

Bij Muziek@Maassluis kun je voor € 15,00 per maand de meest gangbare muziekinstrumenten huren. Zelf een instrument kopen is dus niet direct nodig. Handig voor beginnende muzikanten!