Je bent nooit te oud om te leren!
Let's make some music

CURSUSAANBOD

Steeds meer wetenschappelijk onderzoek toont aan dat muziek maken niet alleen ontzettend gaaf is, maar dat het ook goed is voor je ontwikkeling. Zoals sport is goed voor je lichaam is muziek goed voor de geest. Wij zijn daarom blij dat we in Maassluis een heel divers aanbod kunnen aanbieden voor het leren spelen van muziek. 

Hieronder zie je al een kleine greep uit ons aanbod. Op de instrumenten pagina vind je het overzicht van alle instrumenten waar we  gediplomeerde vakdocenten voor hebben. Er is een kennismakingscursus voor als je eens wil kijken of het wat voor je is. Er zijn jaarcursussen waarbij je echt leert om een instrument te bespelen. Ook zijn er een aantal korte cursussen, zoals bijvoorbeeld Muziek op Schoot en de DJ cursus. 

Jaarcursus

Een jaarcursus bestaat uit een volledig schoolseizoen, waarbij uitgegaan wordt van 36 lesweken. Tijdens de basisschoolvakanties zoals die gelden voor de scholen in Maassluis, worden er geen lessen gegeven.

Er kan ook later in het schoolseizoen gestart worden. Het te betalen cursusgeld wordt in dat geval vastgesteld op basis van de dan nog beschikbare lesweken.