2023 GVW ondertekening2

De Talentklas van Muziek@Maassluis

Soms zijn er leerlingen die er uitspringen. Ze studeren uit zichzelf langer en vaker en gaan zo snel vooruit dat je als docent eigenlijk tijd te kort komt om de stukken te behandelen. Drie leerlingen vormen de ‘Talentklas’ van Muziek@Maassluis. Zij zijn door hun docenten voorgedragen op basis van hun motivatie en progressie en krijgen wekelijks 20 minuten extra lestijd. Daarvoor verwachten we natuurlijk wel dat ze goed blijven studeren en dat ze een aantal malen optreden tijdens evenementen in de stad die door Muziek@Maassluis (mede) worden georganiseerd.

We zijn heel blij dat de Govert van Wijnstichting het financieel mogelijk heeft gemaakt om deze drie leerlingen extra lestijd aan te bieden. De overeenkomst tussen de Govert van Wijnstichting en Muziek@Maassluis is hiervoor op 12 november 2023 ondertekend.
Op de foto zie je van links naar rechts: Jaap Kroonenburg (Govert van Wijnstichting), Han Remmerswaal (directeur Muziek@Maassluis) en Ad Alblas (Govert van Wijnstichting. Zij waren aanwezig om de overeenkomst tekenen.

.

Deel deze informatie