230510 KVE_def pres_def

Speel mee met het Klein Variabel Ensemble!

Voor onze volwassen cursisten willen wij met een kort project het mogelijk maken om het plezier van samen musiceren te beleven. Voor jongere cursisten tot 16 jaar hebben we daarvoor het leerorkest. Maar voor onze volwassen cursisten, waarvan we er steeds meer hebben, hebben wij nog niets! En daar gaat gelukkig verandering in komen. Dus….. ben je een enthousiaste gepassioneerde muzikant met een aantal jaar leservaring dan ben je enorm welkom bij dit nieuw op te zetten gevarieerde en bruisende ensemble. Van piano tot dwarsfluit en van viool tot trompet en alles wat daar tussen zit geeft de kleurrijke variatie aan dit nieuwe ensemble.

In zes wekelijkse repetities op de woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur wordt een leuk passend repertoire ingestudeerd. Dit gebeurt onder enthousiaste leiding van Ellen van den Berg. De eerste repetitie is op 10 mei 2023. De kosten voor de 6 repetities bedragen €40,- incl. BTW. Aanmelden doe je eenvoudig door een mail te sturen naar info@muziekatmaassluis.nl met daarin je naam, je adres, telefoonnummer en het instrument wat je speelt en hoeveel jaar je les hebt.

Indien mogelijk willen we het project afsluiten met een sprankelend kort optreden van dit ‘Klein Variabel Ensemble’ tijdens de Open Dag, waarover verderop in deze nieuwsbrief meer.

Deel deze informatie