0 IMG_1861

Muzikaal plezier bij de Classic Experience

Wat een feest is het toch elk jaar weer! Maar liefst 450 basisschoolkinderen verzamelen zich deze week bij Muziek@Maassluis voor de Classic Experience. Dit evenement biedt een concert met 8 verschillende docenten en vier boeiende workshops van 25 minuten, waarbij de leerlingen op speelse wijze kennismaken met diverse muziekinstrumenten.

Het programma begon met een concert verzorgd door onze ervaren docenten. Tijdens dit optreden kregen de kinderen de kans om de verschillende instrumenten te ontdekken. Na het concert verdeelden de kinderen zich in kleinere groepen en volgden ze elk vier workshops van 25 minuten, waarin ze zich verdiepten in één specifiek instrument.

De kinderen waren laaiend enthousiast! Sommigen besloten ter plekke om hoorn te gaan spelen, terwijl anderen helemaal weg waren van de klarinet. Ook de gitaar, contrabas, orgel, fluit, trompet en vibrafoon konden op veel belangstelling rekenen. Bedankt aan alle kinderen voor hun fantastische deelname en aan onze docenten voor hun inspirerende workshops!

Deel deze informatie