231119 10 jaar Muziek@Maassluis liggend

Jubileumfeest Muziek@Maassluis

Muziek@Maassluis blaast 10 kaarsjes uit en dat gaan we vieren!

Op zondagmiddag 19 november openen we de deuren van Koningshof voor een gezellig muzikaal feest dat je niet wilt missen! Het programma wordt verzorgd door leerlingen en docenten van Muziek@Maassluis die op zullen treden op twee verschillende podia. Je bent van harte hiervoor uitgenodigd. De toegang is gratis en de bar is open om onder het genot van een drankje te komen kijken en luisteren en het feestje met ons mee te vieren.

We starten om 15.00 uur en vanaf 15.15 uur tot 16.00 uur kun je genieten op ‘plugged’ en een ‘unplugged’ podium van de eerste reeks optredens. Daarna maken we een korte pitstop van vijftien minuten, zodat je van podium kunt wisselen en niets hoeft te missen. Tijdens de tweede ronde worden dezelfde programma nogmaals gespeeld op beide podia. Na afloop is er voldoende tijd om na te praten en herinneringen op te halen.

Er zijn geen tribunes en gesloten stoelenrijen, we houden het lekker informeel, zoals een goed feestje hoort te zijn. Kom en vier samen met ons het 10-jarige jubileum van muziekeducatie in Maassluis! We zouden het ontzettend leuk vinden om je te mogen verwelkomen op 19 november in Theater Koningshof.