Fernan_Mejuto_Vasquez_2

FERNAN MEJUTO

Fernan Mejuto (1992) begon op 8-jarige leeftijd met muzieklessen in zijn geboortestad A Coruña in Spanje en op 18-jarige leeftijd voltooide hij zijn studie klassieke muziekkunst aan het conservatorium van A Coruña. Hij vervolgde zijn opleiding in Nederland, waar hij jazzmuziek studeerde aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag bij verschillende docenten zoals Miro Herak, Juraj Stanik, en Bob Wijnen.

Fernan rondde zijn studie af in Rotterdam aan het Codarts Conservatorium met een masterdiploma in artistiek onderzoek, onder begeleiding van Dick de Graaf, Franz von Chose, Miguel Rodriguez, Stefan Lievestro, en Mark Schilders. Tijdens zijn studie heeft Fernan een rijke muzikale carrière gehad met verschillende eigen projecten en deelname aan meerdere projecten van verschillende muziekstijlen waardoor hij een zeer veelzijdige speler is geworden.

Met veel plezier geeft hij les aan leerlingen van Muziek@Maassluis. Fernan is daarin op zoek naar een glimlach, een gevoel van voldoening en vreugde. Zijn doel is om zijn leerlingen te zien ontwikkelen en in het algemeen gelukkig en gepassioneerd te zijn over het instrument dat ze bespelen, ongeacht het niveau of de moeilijkheidsgraad.

Fernan bespeelt de volgende instrumenten:

  • Piano / keyboards
  • MIDI controllers en VSt instrumenten (gerelateerd aan muziekproductie)
  • Slagwerk (klassiek slagwerk)
  • Vibrafoon
  • Accordeon