190905 Flyer AMV KOOR

Cursussen direct na de herfstvakantie

Voor de kinderen uit groep 1 en 2 en groep 3 en 4 van de basisschool starten weer de leuke klassikale lessen ‘Muziekland’ en ‘Muziekwereld’. Cursussen waarmee je ontdekt hoe leuk het is om zelf muziek te maken en om dat samen met anderen te doen. Beide cursussen bestaan uit 20 wekelijkse lessen op de woensdagmiddag

Ook heel leuk zijn de Ukelele cursussen. Tijdens een cursus ukelele leer je de beginselen van het instrument. Al snel kun je eenvoudige melodietjes spelen met de akkoorden die erbij passen. Door samen te spelen met kinderen van jouw leeftijd, leer je meteen ook hoe leuk het is om samen muziek te maken. De lessen worden gegeven op de donderdagmiddag in 2 groepen. Ook deze lessen starten na de herfstvakantie bij voldoende aanmeldingen. De cursus bestaat uit 5 Lessen van 45 minuten.

En als je altijd staat te zingen is het Muziek@Maassluis kinderkoor misschien wel iets voor jou! Speciaal voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar op dinsdagavond. Je kunt je het hele jaar door aanmelden, maar leuker is natuurlijk om er vanaf het begin bij te zijn! We starten zodra er voldoende aanmeldingen zijn.

Voor meer informatie over deze cursussen en inschrijven klik je hier.

Voor de flyer die wordt verspreid via de basisscholen Klik je hier.

Deel deze informatie