4 leerorkest

Het leerorkest

Het leerorkest is de plaats voor leerlingen om te ontdekken hoe leuk het is om samen muziek te maken. Er wordt ervaring opgedaan in samenspel wat een voorbereiding kan zijn op lidmaatschap van een muziekvereniging. Daarnaast is het ook een stimulans voor de individuele muziekstudie. Wat je leert kan direct worden toegepast tijdens de repetities. En er worden er ook optredens georganiseerd!

In het orkest is niet alleen plaats voor de traditionele orkestinstrumenten – de blaas-, strijk- en slagwerkinstrumenten, maar ook voor toetsenisten en spelers van tokkelinstrumenten zoals harp en gitaar.

Nieuwe leden zijn altijd welkom! Wel wordt 2 jaar muziekles gevraagd op het betreffende instrument. Kom gewoon eens langs tijdens een repetitie om kennis te maken. Wil je vervolgens echt mee gaan repeteren en meedoen met de optredens van het leerorkest dan meld je je gewoon aan.

Het orkest staat onder de muzikale leiding van Richard Vrijhoef. Hij heeft als uitvoerend musicus en als dirigent een ruime orkestervaring.

Praktische informatie:

Kosten voor deelname :         € 19,38 (ex. BTW) per maand op basis van een jaar (36 lessen)
                                                     Als je muziekles volgt bij Muziek@Maassluis krijg je 25% korting.
Voorwaarde voor deelname: Tenminste twee volledige jaren muziekles op het betreffende instrument.
Data:                                            Elke woensdagavond van 17.30-18.30 uur
Locatie:                                       Theater Koningshof, Uiverlaan 20, Maassluis
Aanmelden:                               Aanmelden kan via onderstaande button