De Vrolijke Toon-verkleind

De Vrolijke toon

Naar het landelijk en zelfs internationaal bekende voorbeeld van de Josti-band heeft ook Muziek@Maassluis nu een super vrolijk G-orkest op de maandagavond speciaal voor mensen met een beperking. Van sambabal tot keyboard, voor iedereen is er een passend instrument. In de repetities staat plezier maken natuurlijk voorop! Er wordt veel gelachen, maar ook serieus gewerkt naar optredens toe. We spelen veelzijdig repertoire van Nederlandse meezingers tot klassieke meesterwerken en maken daarbij dankbaar gebruik van het repertoire kleurenmuziek uitgegeven door de Josti-band.

Nieuwe leden zijn altijd welkom, ook als je nog geen instrument bespeeld! Kom gewoon eens langs tijdens een repetitie om kennis te maken. Wil je vervolgens echt mee gaan repeteren en meedoen met de optredens van ‘De Vrolijke Toon’, dan meld je je gewoon aan en ontdek jouw muziek bij ‘De Vrolijke Toon’!

Het orkest staat onder de muzikale leiding van Daphne Caffa. Zij heeft als uitvoerend musicus een ruime orkestervaring. Daarnaast geeft ze wekelijks muziekles op scholen in het primair- en speciaal basisonderwijs. Tijdens de repetities kan Daphne rekenen op de assistentie van Katharina Kauruff, professioneel hoboïste en tevens ergotherapeut in opleiding. Samen volgden zij diverse cursussen, leerden ze de ins en outs van het werken met kleurenmuziek en staan zij in contact met de Josti-band.

Praktische informatie:

Kosten voor deelname : € 66,12 (ex. BTW). Vanaf 21 jaar is het € 80
Data:                                   Elke maandagavond van 19.00-20.30 uur
Locatie:                              Theater Koningshof, Uiverlaan 20, Maassluis