230118 Samenspeelproject (169)

Nieuw: Samenspeelprojecten voor beginners en gevorderden!

Door samen te spelen wordt muziek maken nog leuker. Om je dat te laten ontdekken bieden wij vanaf maart tot de zomervakantie twee samenspeelprojecten aan voor zowel beginners als gevorderden. Beide projecten worden afgesloten met een mooi optreden in juni! Lijkt het je wat? Doe dan mee en meld je aan. Samen spelen in een orkest is een fantastische ervaring!
Door mee toe doen aan een van deze projecten ontvang je 25% korting op je instrumentale lessen. Op die manier kost deelname aan de samenspeelprojecten maar een paar tientjes!!

Samenspeelproject voor beginnende leerlingen:

In 13 repetities word je klaargestoomd voor een optreden door Richard Vrijhoef. Vanaf woensdag 8 maart tot 17 juni repeteer je wekelijks van 17.00-17.45 uur in Theater Koningshof (behalve in de meivakantie). Op zaterdag 17 juni 2023 zullen we dan tijdens onze jaarlijkse Open Dag een tof muziekprogramma uitvoeren. Hoe gaaf is het om dan samen met andere beginnende leerlingen in een orkest een tof muziekprogramma te spelen? Meld je voor 20 februari aan bij je docent of via info@muziekatmaassluis.nl. Deelname kost €69,. Maar je krijgt 25% korting op je instrumentale lessen.

Samenspeelproject voor gevorderde leerlingen:

Op vrijdagavond 30 juni en zaterdagavond 1 juli geven we samen met dans-school M’Joy een voorstelling. Leerlingen van de dansschool zullen dansen op muziek gespeeld door een orkest van gevorderde muziekschoolleerlingen. Als je wilt ontdekken hoe leuk het is om samen met anderen muziek te maken, dan is dit je kans! In 15 repetities zul je je voorbereiden samen met de andere orkestleden onder leiding van Richard Vrijhoef. Vanaf woensdag 8 maart tot 30 juni repeteer je wekelijks van 17.45-18.45 uur in Theater Koningshof (behalve in de meivakantie). Meld je voor 20 februari aan bij je docent of via info@muziekatmaassluis.nl. Deelname kost €89,-. Maar ook hiervoor geldt dat je 25% korting krijgt op je instrumentale lessen bij Muziek@Maassluis!

Deel deze informatie