MVI_7723.221.Still001

Muzikanten gezocht voor het Groots Variabel Orkest!

Na de vakantie starten we direct met een bijzonder project, het ‘Groots Variabel Orkest’. Zes repetities op de woensdagavonden vanaf 1 september en dan op vrijdagavond 8 oktober samen optreden in Theater Koningshof tijdens de slotavond van de Week van de Ontmoeting. Met gezellig samen repeteren en plezier als natuurlijke ingrediënten en met een mooi, spannend en tot de verbeelding sprekend repertoire aan muziekstukken.We zijn hiervoor op zoek naar gemotiveerde muzikanten uit de regio die weer staan te trappelen om samen muziek te maken met het Groots Variabel Orkest!

Een variabel orkest, want wij zijn heel benieuwd hoe de instrumentenbezetting gaat uitvallen!  Die wordt immers bepaald door de aanmelders. Maar in welke samenstelling dan ook, het wordt een bruisende muzikale ontmoeting. Gewoon weer lekker muziek maken met elkaar, gezellige mensen ontmoeten en met nieuwe muzikanten 6 weken repeteren onder enthousiaste leiding van Ellen van den Berg.

Ellen nodigt je van harte uit voor dit bijzondere project in onderstaande video. Een prima manier om weer lekker muzikaal op gang te komen en zo het seizoen te beginnen. Heb jij ong. drie jaar speelervaring? Doe dan mee, want het belooft, samen met jou, een bruisend 6 wekelijks ontmoetingsproject te worden.

Klik hier om je direct aan te melden (€25,- per deelnemer).

Deel deze informatie