240212 GVO vrijheid

Met het Groot Variabel Orkest de wijk in!

Op de zondagen 26 mei en 2 en 9 juni gaan culturele organisaties de wijken in met diverse en leuke activiteiten. Op deze drie opeenvolgende zondagen wordt er in de middag een feestje georganiseerd, elke keer in een andere wijk. Hierbij is er een lange tafel met eten en een podium waarop van alles gaat gebeuren.

Muziek@Maassluis doet ieder weekend met iets anders mee. Voor 2 juni organiseren we het samenspeelproject ‘Met het Groots Variabel Orkest de wijk in’! Het repertoire zal bestaan uit nummers rondom het thema ‘Vrijheid’.

Heb je weer zin om samen muziek te maken? Meld je dan aan! Leeftijd maakt niet uit, maar je hebt wel minimaal drie jaar leservaring nodig. We zullen in totaal zeven keer repeteren onder leiding van Ellen van den Berg, startend op woensdagavond 3 april van 19.00 tot 20.15 uur. De repetities tijdens de woensdagen in de meivakantie komen te vervallen. De laatste repetitie is op 29 mei en duurt vijftien minuten langer. We sluiten dit samenspeelproject af met een geweldig openlucht concert in een wijk van Maassluis op zaterdagmiddag 2 juni.

De kosten voor deelname bedragen €35,00 inclusief BTW. Deelnemers onder de 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW.

Klik hier om je direct aan te melden.

Deel deze informatie