Schermafbeelding 2022-01-29 111556

Meld je nu aan voor het Theaterspektakel Pas Halverwege

Dit jaar vieren we 150 jaar Waterweg! Wat een leuk thema om samen met onze culturele en maatschappelijke partners prachtige evenementen te organiseren! Achter de schermen wordt er van alles voorbereid. Volop kansen om samen muziek te maken en op allerlei andere creatieve wijzen ‘Samen Maassluis te zijn’.

Zo komt er een groots theaterspektakel ‘Pas Halverwege’ in Maassluis gebaseerd op persoonlijke verhalen en anekdotes die zich afspelen op en rondom het water. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022.
De naam ‘Pas Halverwege’ is ontstaan door de eerste boten die in 1872 over de Nieuwe Waterweg voeren. Het was een hele omweg met een hoop gedoe om vanuit Rotterdam via het Brouwershavense Gat de zee te bereiken. Er werd dan ook gezegd dat de schepen die varend vanuit New York naar Rotterdam in Het Kanaal aankwamen, pas halverwege waren.

In ‘Pas Halverwege’ zullen de persoonlijke verhalen en ervaringen van Maassluizers met het water als vertrek- en uitgangspunt worden genomen. Ze delen hun bijzondere relatie met het water en brengen hun persoonlijke ervaringen in dans, muziek, tekst en theater tot uiting, maar ook in stunts, sportieve prestaties of een vlootoptocht. We ontmoeten elkaar daar aan het water in een groots buitenspektakel. Een feestelijk gebeuren om naar uit te zien. En dat spektakel? Daar kan ook JIJ aan deelnemen! Zie de onderstaande oproep:

Alle informatie over deze bijzondere community-art productie én hoe je zelf hieraan kunt deelnemen kun je vinden op de website van Theater Koningshof. We zoeken enthousiaste vrijwilligers van alle leeftijden, die met hun talenten op het gebied van muziek, dans, toneel, maar ook voor allerlei werkzaamheden ‘achter de schermen’, dit spektakel willen uitvoeren! Doe mee! Meld je aan!

Ben je enthousiast geworden en denk je: ‘’Dit is echt iets voor mij!’’? Doe dan zeker mee en meld je aan door een mail te sturen naar wendy@theaterkoningshof.nl. Geef in de mail je naam, contactgegevens en leeftijd op!

 

Deel deze informatie