Lezing muziek en het brein (5)

Lezing Muziek en het brein

In Theater Koningshof wordt een boeiende lezing georganiseerd over muziek en het brein door Fysiolearning. De lezing is in eerste instantie bedoeld voor fysiotherapeuten, maar is ook toegankelijk voor belangstellenden! Toegang is € 32.50 en vooraf inschrijven is noodzakelijk. Kies tijdens het inschrijven voor geen register en bij het veld accreditatiepunten kies je voor niet van toepassing. Klik hier om je aan te melden.

Ben van Cranenburgh is neurowetenschapper en houdt zich intensief bezig met het overbruggen van de (te grote) kloof tussen wetenschap en praktijk, op het gebied van neurorevalidatie, sport, onderwijs en muziek. Van zijn hand verscheen o.a. de zesdelige boekenreeks “Toegepaste Neurowetenschappen”
Ben is ook musicus. Hij speelt klarinet, piano en altviool in diverse ensembles. Hij was solist bij het studentenorkest en was een van de pioniers van het Asko-ensemble (voor hedendaagse muziek). In het boekje “Muziek en brein” combineert Ben zijn inzichten in de neurowetenschappen met zijn ervaringen in het actief musiceren.

Deel deze informatie