220504 Doe mee markt-300x213

Doe-Mee-Markt met de hoorn en contrabas!

Op maandag 2 mei is er een leuke Doe-Mee-markt in Theater Koningshof in Maassluis. De Doe-Mee-markt is vrij toegankelijk voor alle inwoners van alle leeftijden uit de stad! Je kunt er van alles beleven en ondernemen. Muziek@Maassluis zal ook van de partij zijn met twee workshops. Tussen 11.00 en 13.00 uur zal Joze Aaftink workshops verzorgen over de hoorn. En vanaf 13.00 – 15.00 uur zal de contrabas gepresenteerd worden door Krystyna Kulisiewicz. Daarnaast geven we graag informatie over op welke manier je je muziek kunt ontdekken of weer kunt opfrissen.

Naast deze muziekworkshops is er nog van alles te doen en te zien in Theater Koningshof van jong tot oud.

Het belooft een gezellige dag te worden met leuke ontmoetingen met andere bewoners van Maassluis en je maakt kennis met de vele organisaties die onze stad rijk is.

De Doe-Mee-markt is een initiatief van #SamenzijnwijMaassluis en wordt in samenwerking met de Maassluise (sociaal) maatschappelijke instellingen, sportverenigingen en cultuurinstellingen georganiseerd. Inmiddels doen al ruim 30 organisaties mee met informatiekramen en leuke doe-activiteiten.

Kom jij ook? Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Deel deze informatie