240702 Sten van Tongeren

STEN VAN TONGEREN

Drummen is voor mij de belangrijkste rode draad en mijn grootste passie geweest, van kinds af aan al.

Kort over mij: Ik heb vroeger mijn diploma’s in de HaFaBra allemaal mogen behalen en ben door mijn brede interesse in allerlei muziekstijlen op veel plekken beland, waarna ik mij voornamelijk in het drummen ben gaan specialiseren en mijn studie aan het Conservatorium in Rotterdam succesvol heb mogen afronden.
Tegenwoordig ben ik als drummer actief in verschillende stijlen en bezettingen, zowel live als in de studio. Zo heb ik onder andere al mogen samenwerken met artiesten als Trijntje Oosterhuis, Bastiaan Ragas, Berget Lewis en ben ik als drummer te vinden in de orkestbak van Soldaat van Oranje, de musical.

Al mijn lessen zullen op maat zijn per leerling, waarbij plezier hebben in wat we doen hoog in het vaandel staat. In de lessen zal veel aan bod komen, van kleine trom tot drummen. We zullen het over techniek gaan hebben, noten leren lezen, samen/solistisch drummen, maar we gaan ook veel verschillende stijlen ontdekken. Met muziek samen spelen speelt een grote rol in mijn lessen. Wie wil er nou niet leren om mee te kunnen drummen met zijn/haar favoriete nummer?

Ik hoop je graag te zien!