Nynke Dijkstra zw

NYNKE DIJKSTRA

Als klarinettiste heb ik veel ervaringen opgedaan, van solo-optredens tot het spelen in orkesten en ensembles. Deze ervaringen hebben me niet alleen geholpen mijn technische vaardigheden te ontwikkelen, maar ook mijn begrip van de rol die muziek kan spelen in ons dagelijks leven. Muziek is voor iedereen, ongeacht je leeftijd of niveau, en ik ben ervan overtuigd dat iedereen het in zich heeft om een muzikale reis te beginnen of voort te zetten.

In mijn lessen leg ik de nadruk op een plezierige en inspirerende leeromgeving. Ik geloof dat het belangrijk is om een sterke basis te leggen, maar net zo belangrijk is het om plezier te hebben en je eigen muzikale stem te vinden. Of je nu de klarinet voor de eerste keer oppakt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, ik ben hier om je te begeleiden en te ondersteunen.

We zullen samen werken aan techniek, muzikaliteit en interpretatie, maar ook aan het plezier van samenspel. We kunnen werken aan alle doelen die je hebt. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw muzikale dromen. Schrijf je vandaag nog in en laten we samen de magie van muziek ontdekken!