Carolien_Arts

CAROLIEN ARTS

Op jonge leeftijd raakte ik gefascineerd door muziek en op mijn tiende ontdekte ik mijn interesse voor de harp. Later heb ik de opleiding Docent Muziek afgerond aan het conservatorium van Rotterdam om van mijn passie voor muziek mijn werk te kunnen maken. Tijdens deze opleiding kreeg ik naast harples ook les op andere instrumenten. Vervolgens heb ik mij aan de hand van de opleiding Muziek op Schoot verdiept in de jongste doelgroep.

Muziekonderwijs is mijns inziens van groot belang. Het draagt niet alleen op meerdere fronten bij aan de ontwikkeling, maar kan ook een uitingsvorm zijn of bepaalde gevoelens naar boven brengen. Deze bijzondere aspecten van muziek deel ik graag met mijn leerlingen.

Vanuit Muziek@Maassluis verzorg ik de lessen Muziek op Schoot. Kinderen van 6 maanden tot 4 jaar kunnen samen met een (groot)ouder deelnemen aan de lessen. We experimenteren met instrumenten en materialen, zingen diverse liedjes en bewegen op muziek. Samen plezier maken met je (klein)kind staat in deze lessen centraal.

Website: www.music-arts.nl