Richard

Docent Richard Vrijhoef de schijnwerpers

Even voorstellen; mijn naam is Richard Vrijhoef en geef bij Muziek@Maassluis lessen op koperen blaasinstrumenten. Vaak vinden kinderen en volwassen een trompet wel een leuk instrument omdat je er lekker hard op kunt toeteren….maar met een trompet, trombone of bariton kun je natuurlijk veel meer. Het leukste vind ik is dat als je het instrument een beetje kunt bespelen je eigenlijk allerlei soorten muziek kunt spelen; van bekende (pop)liedjes tot klassieke muziek en van jazz tot zelfs hiphop! Veel mensen staan er niet bij stil dat er zoveel kan.

Als je denkt ‘wow leuk, ik ga leren trompetspelen’ dan kan ik mij voorstellen dat je al droomt van hoe gaaf het is om muziek te maken met andere muzikanten. Ook op die vraag ben jij bij Muziek@Maassluis op het goede adres. Muziek@Maassluis biedt regelmatig de mogelijkheden om op te kunnen treden. Solo maar ook samen met ander muzikanten. Daarnaast heeft Maassluis gelukkig nog meer mogelijkheden om samen muziek te maken en kun je bij een harmonieorkest wekelijks repeteren met veel andere muzikanten op muziek uit films, popmuziek, klassieke muziek enz. In een harmonieorkest werk je elke keer in een periode van een paar maanden toe naar een optreden of voorstelling.

Voor de jongste muzikanten heeft Muziek@Maassluis met Music4Fun een exclusief samenwerkingsverband met 2 muziekverenigingen in Maassluis opgezet waar kids wekelijks met elkaar musiceren.

Muziek@Maassluis is er natuurlijk niet alleen voor de beginners maar ook voor muzikanten die na een paar jaar niet meer te hebben gespeeld op hun instrument de draad weer willen oppakken. Met een paar lessen en natuurlijk thuis oefenen is snel het stof uit de instrumenten geblazen en voelt het weer als vanouds om op jouw instrument te spelen.

Deel deze informatie